Over ons

SK Therapeuten bestaat uit een samenwerkingsverband tussen Sinem Turan en Kevser Gün. Na geruime tijd in de reguliere (interculturele) ambulante geestelijke gezondheidszorg te hebben gewerkt, hebben wij besloten onze werkzaamheden te vervolgen in onze eigen praktijk.

img

Sinem Turan

Psycholoog NIP & Coach     |    AGB–code: 94111416

Ik ben geboren en getogen in Stockholm, Zweden en kom uit een familie van medische professionals. Thema’s als gezondheid, patiënten en zorg zijn daarom altijd belangrijke onderwerpen geweest, wat heeft gemaakt dat ik zelf ook mijn reis binnen de medische wereld ben begonnen. Na twee jaar geneeskunde te hebben gestudeerd, ben ik overgestapt naar psychologie en sindsdien heb ik nooit meer achteromgekeken. Ik ben inmiddels een toegewijde psycholoog met een masterdiploma Klinische Psychologie van de Universiteit van Amsterdam en heb jarenlang in een interculturele GGZ-instelling gewerkt. Ik ben dan ook gespecialiseerd in interculturele therapie (18+) en heb tijdens mijn loopbaan met veel plezier cliënten behandeld van over de hele wereld. Ik heb ruime ervaring in het behandelen van depressieve klachten, angstklachten, trauma en persoonlijkheidsproblematiek. Ik bied behandelingen aan in het Zweeds, Engels, Turks en Nederlands. Mijn voorkeur gaat uit naar behandelen in de Engelse en Zweedse taal. Mijn kracht ligt in de toepassing van cognitieve gedragstherapie (CGT), schematherapie (ST) en EMDR.

Ik bied cliënten tools en technieken om hun ​​balans te (her)vinden door de onderliggende oorzaken van gevoelens, gedachten en gedragingen te herkennen. Ik ga tijdens een behandeling of coachingstraject graag samen op zoek naar een verbetering van het dagelijks functioneren en heb hierbij aandacht voor onderwerpen als zelfsturing, persoonlijke wensen en relaties. Met behulp van het proces van diagnostiek, advisering, behandeling en evaluatie help ik cliënten graag in het bereiken van persoonlijke doelen. Dit doe ik door obstakels samen te herkennen en manieren te zoeken om de eigen patronen te doorbreken. Ik bied ondersteuning, maar motiveer cliënten ook graag om zichzelf uit te dagen, omdat ik geloof dat dit essentieel is voor persoonlijke groei. Ik heb ervaring in het samenwerken met andere zorgprofessionals en indien nodig, betrek ik deze graag bij een lopende behandeling.

“The most beautiful people we have known are those who have known defeat, known suffering, known struggle, known loss, and have found their way out of those depths.”

------Elisabeth Kubler Ross

img

Kevser Gün

Psychotherapeut     |     AGB–code: 94106417

In 2011 studeerde ik af in de klinische psychologie aan de Universiteit Leiden. In hetzelfde jaar ben ik gaan werken bij een grote interculturele GGZ-instelling in Amsterdam. Via deze weg heb ik kennisgemaakt met verschillende soorten klachten op het gebied van onder andere somberheid, angst en relatiepatronen. Ik heb ervaring opgedaan op het gebied van diagnostiek, indicatiestelling en behandeling en ben bekend met behandelen in verschillende talen (Nederlands, Turks en Engels). Na een aantal jaar merkte ik steeds meer interesse te ontwikkelen voor de familiaire en relationele context waarin klachten worden ervaren. In het verlengde daarvan besloot ik daarom naast mijn werkzaamheden een tweejarige postdoctorale opleiding tot systeemtherapeut te volgen (2014-2016). Na afronding heb ik vervolgens de postdoctorale opleiding tot psychotherapeut gevolgd om mijn kennis verder te verdiepen over de relatie tussen innerlijke dynamiek, persoonlijkheidskenmerken en de beleving van klachten (2016-2020). Door de ervaring en kennis die ik tot nu toe heb opgedaan, heb ik een solide basis ontwikkeld in het vormgeven van behandelingen op basis van de unieke beleving van elke individuele cliënt.

De voldoening uit mijn vak haal ik enerzijds door, in samenwerking met u, uw unieke beleving en verhaal te exploreren en anderzijds door op maat gesneden therapie te bieden. Dit laatste doe ik vaak door elementen van verschillende behandelvormen te combineren op basis van uw hulpvraag en klachten, maar ook op basis van de fase van de behandeling waarin we ons bevinden. Mijn achtergrond in zowel de systeemtherapie als de psychotherapie zijn in dit proces helpend. Therapie op maat betekent voor mij, los van de behandelvorm, het in gesprek zijn én blijven met u over de samenwerking om zo nodig de behandeling tussentijds bij te sturen. Therapie zie ik dan ook niet in termen van enkel vraag en aanbod, maar als een samen te bewandelen pad. Tijdens de behandeling vind ik het belangrijk om samen steeds opnieuw aandacht te hebben voor waar u op dat moment staat, wat u daar heeft gebracht, wat uw behoeften zijn en hoe wij beweging kunnen brengen in patronen die u belemmeren.